Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad skall Maria säga...?




lucia står med eld i hår

i stilla nattens skimmer

först ut i tåg hon går

på de magra benens vingel

hon blundar, fast hon ej står still

och ljusen vacklar förargat till

det hörs ett tjut - hon sansar sig

folk andas ut - flickan måste veta hut!

men titta hur hon glänser säg

tärnor, gossar, tomtar följer hennes led

saktar in så att alla är med

det viskas högt och lågt i salen

har ni hört? lucian är galen!

det sägs att hon övade på sångerna naken

självaste GUD den allsmäktige närmade sig hennes sköte

har ni hört på maken till sådant möte?!

gammelmor, sätt i linsen

se! lucian är gravid med prinsen!




Fri vers av Joanskij
Läst 791 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-08-26 18:26



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
gohelig alstring!
2012-11-28

  Mats VIP
Ja se vad som kan hända i dessa adventstider Kul text
2007-12-08

  Joakim P Udd
wai du är rolig
2007-09-10

  Dionysius
fniss!!!
2007-08-27

  Bodil Sandberg
Hehehe...ja det var mig en frejdig lucia...och icke mindre frejdig text - applåder!!!
2007-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Joanskij
Joanskij