Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när du plus jag inte längre var något annat än över

Du sa
Vi fixar det
Och jag höll med

Du menade
Var för sig
Jag menade
Tillsammans

När vi sagt hejdå och jag åkte därifrån
Piskade regnet mot rutan
(Som om det inte redan var nog dålig sikt
Med alla tårar i ögonen)
och på radion sjöng någon
I admit that there are nights when I wonder why we said goodbye
Och hon förstod mig mer än någon annan
Just där, just då

När ditt plan lyfte och mitt tåg gick åt ett helt annat håll
När vi inte längre var något
Tillsammans.




Fri vers av elinli
Läst 558 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-26 17:21



Bookmark and Share


  svea maria
aj :(
2007-08-27
  > Nästa text
< Föregående

elinli
elinli