Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möjligheter

Den ena dörren stängdes.
Tack vare det, öppnades en annan dörr, fylld med möjligheter.

Jag väljer att gå igenom den andra dörren, min själv är redan där inne.
Endast skalet ska ta det stora klivet och slänga nyckeln till den andra dörren, för att påbörja det nya spännande äventyret.

Jag välkomnades med ett varmt leende, en kram,
sen var äventyret igång.

Den nya dörrens vänner viskade i mitt öra;
- Glöm den andra dörren och glöm att den existerade,
på så vis kommer du kunna leva fullt här hos oss och ge ditt bästa.

Alla har vi stunder då man önskar så mycket,
men det gäller ju att se till att drömmarna blir till verklighet,
det är precis vad den här dörren kommer hjälpa mig mig.

Att leva livet.




Fri vers av Marthina
Läst 348 gånger
Publicerad 2007-08-26 17:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marthina
Marthina