Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som rosor

Som rosor doftar
som solen stiger upp
som ett barns första ord

Förälskelsens sötma
ett förlåt när det behövs
ett tack till den som hjälper

Känslor av alla slag
berikar ditt liv

Från hjärta till hjärta




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 964 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2007-08-26 18:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbart skrivet, ömt och mjukt likt rosorna, bra!
2008-07-26

    UhmKaj
Underbar poesi! :)
2008-05-06

  friheten
Vackert!!!
2008-04-25

  friheten
Vackert!!!
2008-04-25

    von ilvingen
vackert och insiktsfullt. Tycker om :)
2008-02-23

  Ronny Berk
om känslors vikt och värde... vad vore livet utan rosors dofter... förälskelsens dofter ... och doften av barnet... ordet av barnet...ja... finsaker... ja...
2007-09-09

  R-M
dina ord e så vackra!
2007-09-04

    Nicklas VIP
Clean as a clock. - Klockrent.

Mycket fint skrivet!
2007-08-26

  Bjarne Nordbö
Den satte sig direkt. Snyggt.
2007-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen