Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag ville skiva någonting, någonting bra men så tänkte jag bara på att jag målat mina naglar röda. varför gjorde jag det?


blåa tånaglar

tjock rök, hon kan bara se sina fötter nu
röda tånaglar har hon och hon önskar att hon målat dom blåa
om hon bara visste att hon skulle dö
då hade hon målat dom blåa




Fri vers av fakeheaven
Läst 309 gånger
Publicerad 2007-08-26 19:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fakeheaven