Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ja, bättre blir det inte. för det är såhär jag känner


kärleksproblem är vardagsproblem

gör jag fel när jag kysser dig även om jag är osäker?
jag är nämligen rädd för att förlora dig




Övriga genrer av fakeheaven
Läst 447 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-26 20:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fakeheaven