Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
önskar jag kunde ge er allt det ni ger mig


jag älskar er


tack för


era skratt blickar och leenden

er närhet vänskap och trofasthet


lycka längtan och vänskap

och er glädjestrålande


kärlek














jag älskar er
jag älskar er
jag älskar er




Fri vers av grapefrukt
Läst 640 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-26 20:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

grapefrukt
grapefrukt