Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sinnesbokens oskrivna blad

 

 

Sökandet

efter sin plats

i en värld som tillhör någon annan

att sätta fötterna rätt

och inte trampa

snett

 

~längs vägen~

 

Evig kamp

Slitstarka krafter

I något som på sitt sätt

är så självklart

uppenbart

Men ändå så svårt

och tungrott

 

~kämpar på~

 

Sömnlösa nätter

Fulltecknat schema

Intryck och avtryck

i sinnenas oskrivna bok

 

Harmonin finns där

gäller bara att hitta den

igen




Fri vers av nettizen
Läst 364 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-08-26 21:22



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
En stark text som sätter spår...*harmonin finns o om du väntar in så kommer du att hitta*
2007-08-27

  Ronny Berk
ser jag oskriva blad i \"sinnenas oskrivna bok...\" men även såväl pennan att skriva med som förrådet av känsloskrivna ord att föra till rader av välnad... ja...
2007-08-26
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen