Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 
Till dej


Det är mycket jag begär...jag vet...

...men jag vill ju bara:
sitta på ditt golv hela dagen med en hund i knät och en zoo i munnen och bara titta runt runt på dina väggar som jag redan tittat runt runt på hundra gånger innan och säga allt jag tycker om allt du gjort ännu en gång medan du målar så som bara du kan på nånting som bara du kan komma på för då känner jag mej lite större än jag är när jag får ha en millimeter stor del i ditt liv och ditt skapande för du har så höga hästar som du tittar ned från och min ponny är inte så stor än men den växer och den är redo att lära av dom större och jag vill inte krångla eller be om ursäkt för att jag trivs där jag sitter för det gör jag verkligen så snälla låt mej stanna lite längre för mer inspirerande plats har jag ännu inte hittat och jag vill bara att du ska smsa mej varje dag då du behöver en kommentatorska och då ska jag nästan springa till ditt hus med torn och vara ärligast i hela världen för jag håller aldrig käften men det är du som döpt mej och det tar jag som en komplimang
och jag vill ju bara sitta där Nu!Övriga genrer av Obnoxious
Läst 1718 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-08-27 19:39Bookmark and Share


  Jojo
Vilken härlig känsla att bara få sitta hos någon så där.
Jag tycker om hela din text. Bilden av hästen och ponnyn är så bra. Hela din inställnig i texten... ja, jag tror jag känner igen mig... men mest i längtan... i verkligheten blir det så komplicerat.
2008-02-07

  Hans w-art Westlund VIP
du skriver så vackert och jag är bara tacksam över att få ha dig hos mig den lilla stund som du är där.. och dina kommentarer fyller mig med skratt och frustration och ibland.. ibland.. gör jag som du säger.. och sen åker du och rummet blir lite ödsligare och tommare tills jag än en gång försvinner in i de fantastiska världar som framträder på papper dukar golv och tak.. och sen tar dagarna slut och vinten kommer.. men lampan lyser och du.. du är alltid välkommen..
2007-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Obnoxious
Obnoxious