Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sova

drömmen är
en natt utan störningar
en natt utan ljus
en natt utan strul
och ett totalt tyst hus

jag önskar att få sova
länge och väl
jag önskar en rofylld vila
att lugna min själ

men en så liten sak som att sova
är tydligen rätt svår
för hur än dagarna rör sig
knappast sova jag får

tältsängen är för mjuk
någon snarkar i rummet intill
sonen gnisslar sina tänder
och ligger aldrig still

när morgonen så gryr
är jag tröttare än igår
jag känner mig som en zombie
riktigt illa jag faktiskt mår

sova sova
i en säng skön och go
en mörk en natt
för vila och ro





Fri vers av Xena
Läst 429 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-27 08:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Xena