Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fånga dagen

 

 

Ser in i ögon

glittrande som månens reflexer

i spegelblank sjö

 

Här och nu

Existensiellt

bara jag och du

 

Stänger dörren

för omvärlden en stund

 

Ett gyllene ögonblick

skapar oreda

i nybäddad säng

 

Lycka är tillvaratagandet

av möjligheterna




Fri vers av nettizen
Läst 1015 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-08-27 10:17



Bookmark and Share


  issac.a.m
Underbart
2007-08-29

  Maria Zena Viklund
haha kan bara hålla med Steve, carpe diem!
2007-08-29

  Catrin
Vad glad jag blir av denna, ler med hela ansiktet... mysfaktorn är hög.
2007-08-29

  Lejonhjärtas poesi
\"Lycka är tillvaratagandet
av möjligheterna\"

Underbart!
2007-08-28

  Nyfiken drömmare
Vilket slut!!! Snacka om att fånga essensen av livet. Denna sparar jag för att ta fram dagar som behöver lite kraft.
2007-08-27

  Vilsen Annette-hittar vägen
Härlig leende text ;)
2007-08-27
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen