Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gud, du kan komma nu

stiger upp tidigt
och äter min müssli,
stressar iväg till yogan
klockan sju en tisdagmorgon
- åh, det är så avslappnande
stressar vidare
till körskolan
till stan
till livet
för vem vill lämnas bakom
ingen stannar för liftare längre
tågen rusar vidare
förbi sushibarer uteserveringar
förbi kostympojkar islatte-damer
och A-laget som bara väntar vid ica
de har hoppat av en gång
och hinner aldrig på igen
för tåget rullar på
och världen roterar sig ur led

centrum,
slingra dina gator runt mig
och pressa
och när jag inte
orkar längre
hämtar jag passet
och lägger mig i sängen,
säger: gud, du kan komma nu




Fri vers av ordterroristen
Läst 789 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-09-20 09:34



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Här fångar du fint en rytm

ett tempo in i livet...

man känner det i pulsen,

bra poetat!
2009-07-19

  To
Riktigt bra tanke väckande text. Jag fastnade särskillt för; och \"A-laget som bara väntar vid ica
de har hoppat av en gång
och hinner aldrig på igen
för tåget rullar på
och världen roterar sig ur led\"
2007-12-07

  Ola Rydberg
Mycket snygg
här får du med det
mesta på ett poetiskt sätt
2007-10-13

  andreawolf
\"och världen roterar sig ur led\"

här dog jag lite.
2007-09-21
  > Nästa text
< Föregående

ordterroristen
ordterroristen