Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lita aldrig på en flyttfågel


Var har du varit, mitt hjärtas svala

Var har du varit hela mitt liv?

Du kom inflygandes som en svala
och sa
Allt kommer bli bra nu
Jag kommer med värme


Du flög in som en fågel med
bruten vinge och tillsammans
skulle vi laga den

Jag trodde dig
du gav värme
men som varje höst flyger
svalorna iväg
och lämnar oss vinglösa kvar

Var har du varit hela mitt liv?
Vart ska du nu?

Sjung din vackra sång någon
annan stans.
Kanske möter vi våren ihop




Fri vers av kevlarsjälen
Läst 425 gånger
Publicerad 2007-08-27 18:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kevlarsjälen
kevlarsjälen