Ett försök att sätta ord på ett minne" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett försök att sätta ord på ett minne


Tomhetens hus

 

Ett mörker för var rum

fönster som blickar

i höstens natt

berättande

om tiden

innan

 

tomheten...

kan dock inte unkomma

känslan av närvaro

från vindens

fönster

men

 

ekon...

från röster

en annan tid

med handen

mot väggen

lyssnande

sorgens

vind 

 

 

Med försiktiga steg

lämnar denna borg

med dess tider

av sorg

inom

 

 

 

 

 

 

tiden som har sin gång

 




Fri vers av Horatius
Läst 492 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-01 14:05



Bookmark and Share


  MotherBitch
vackert...
2007-09-05

  Leif Furstedt
Här ekar minnet vackert fram med lugna ord, tjusigt.
2007-09-01

  VITRIOL
Sinnet och läsupplevelsen vandrar helt naturligt från vänster till höger. Ett minnes rörelse...
2007-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Horatius
Horatius