Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I löv you...

 

Dagen idag

höstens första

 

fortfarande med sommarens sol

men med en höstig krispighet

 

som ger minnen från förr

när det viktigaste var

färgen på bänkpappret

 

Snart kommer morgnarna

då varje andetag syns

tydligt

i den klara luften

 

Jag tror jag tycker om den

 

hösten...




Fri vers av Lilla_Lala
Läst 555 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-27 21:11



Bookmark and Share


  TiVa
Jag gillar den också, just det där du beskriver som \'krispigare\' är det bästa med hösten för mig... Bra skrivet!
2007-08-28

  Lilla My* VIP
En härlig höstdikt o gillar nostalgin i....

\"som ger minnen från förr
när det viktigaste var
färgen på bänkpappret\"
2007-08-28

  David Eeee
Bra titel, bra text! Kände samma sak idag.
2007-08-27

  kata
Detta var det bästa jag läst på länge, jag bokmärker vill jag tro. Jag kan inte låta bli att fundera på ifall du också kommer från östersund xD öhm, att sista raderna rimmar. luften, husten. -__- det är så folk pratar här. oavsett så är det en mäktigt bra text .___.
2007-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Lilla_Lala
Lilla_Lala