Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

åh


jag tycker så mycket om dina långa kyssar
att jag nästan kvävs




Fri vers av LaPetiteRobeNoire
Läst 433 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-27 21:13



Bookmark and Share


  Obnoxious
Åh
Du är så kär :)
2007-08-27
  > Nästa text
< Föregående

LaPetiteRobeNoire
LaPetiteRobeNoire

Mina favoriter
Redan