Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Toner ur bark


vänder om

omvänd
lutad mot tingens ingenting

här vilar endast två önskningar,
om kristallklart vatten
och gröna blad av näckrosor
som sakta flyter förbi

svept i kokongen av det lilla
det stilla flytande
som skrapar toner i barken




Fri vers av _Mian_
Läst 920 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-08-27 23:04



Bookmark and Share


  Quasimodo
Vackert och med en fin blick och känsla intill det minsta och största i en bild !!!!!
2008-08-10

  Ulf Lagerholm
älskar den här, tänker på dom sk
naturfolken, vilka titt som tätt
måste ha stått där vid vatten-
kanten, och bara öppnat sig...

vi är alla deras sena ättlingar

du har förmågan att visa det

Tack för att du delade
2007-09-16

  noname_realmind
Zero point vision...
Så skön att vila i. Versen i mitten är mer konkret, och ger bra tyngd åt det annars mycket eteriska runt om. Utmärkt!
(kolla stavning bara: kokongen)

Denna vill jag återvända till många gånger...
**applåd** + bokmärkt
2007-08-29

    Lillemor
Vackert skönt rofyllt,
bara vara
2007-08-29

  Lilla My* VIP
O jag blir alldeles stilla av ro...*läser igen..så rofyllt vackert...*bokmärker*
2007-08-28
  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_