Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De överlever dig

 

De lärde sig 

 

 

svälja stoltheten

inför meningslösheten

 

genomskåda ord

byggda av luft och sand

 

se verkligheten

genom skygglapparna

 

uppleva skillnaden 

mellan att leva och vara levande

 

gråta ljudlöst

för att inte ge dig maktens sötma

 

 

som de barn de är!

 

 

 

 




Övriga genrer av Agnes
Läst 1178 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2007-08-28 08:56



Bookmark and Share


  Inkarasilas
Ja du, den var verkligen som ett pistolskott genom pansar ah svidande bra.
2007-09-27

  ordterroristen
fruktansvärt, men också väldigt bra. verkligen riktigt skickligt och säkert gestaltat
2007-09-20

  Skosnöret
Otroligt bra skrivet - du lyckas verkligen förmedla lärdom och överlevnadsförmåga, en människas taktik, instinkt, oavsett ålder. Bokmärkt Agnes.
2007-09-12

  Antropofagen
En bakvänd Khalil G- pilbåge. Gripande formuleringar med en okuvlig inneboende styrka.
2007-08-28

  aftermath
smärtsamt att läsa
men så njutningsfullt
att följa var rad
2007-08-28

  Vilsen Annette-hittar vägen
WOW, mäktiga starka ord.
Applåder!
2007-08-28

  Night Soul Woman
Wow! Den här har jag missat!!!
Bra bra bra skrivet!
*stående ovation*
Sååå sant så!
Tack för läsningen!
*bokmärkes!*
2007-08-28

  Eline.P
En sanning, formulerad starkt och gripande! Så bra!
2007-08-28

  devilsangel
Smärtsam! Bra skrivet!
2007-08-28

  sistermoon
Sant och viktigt, gör mig ledsen för så är det för många, många av jordens barn. Som mamma får jag också en tankeställare ... är det så för mitt barn också...? åhh - detta är svårt, skulle kunna skriva hur mycket som helst ... tycker om din text, den berör!
2007-08-28

  Catrin
En text som går rätt i hjärtat, tack.
2007-08-28

  Jojo
Vad bra du får fram känslan. Barnen ...så smärtsamt, varje mening, varje ord så... jag vet inte, det gör så ont att läsa
2007-08-28

  AllNamesRTaken
:*(

Nääää...

nu blir jag ledsen...
2007-08-28

  Rachel Roth
otroligt stark text....
går direkt fram
2007-08-28

  Albert
får mig att tänka på gamla trötta människor

kloka gamla trötta



du är en iakttagande och klok människa, förresten
2007-08-28

    Lena Nilsson
Mörka rader, mycket främlingsskap i det - barn på distans...
2007-08-28

  Nils Sondefors
Fin poesi med stänk av vemod!
2007-08-28

  Rosmarin
Sorglig och klok
2007-08-28

  Maria Zena Viklund
vilka vackra och sanna ord!
2007-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Agnes
Agnes