Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt..


Du vet inte hur man säger ord som värmer
Det räcker att du ler
Egentligen är väl ord bara meninsglösa termer
Som varken tar eller ger

Jag antar att dina känslor gått åt

-förlåt




Fri vers av Niklas Lindström
Läst 578 gånger
Publicerad 2005-04-11 15:42



Bookmark and Share


    vilsen
åå så vackert! bra !
2005-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Niklas Lindström
Niklas Lindström