Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snart finns du inte mer (daniel)

Cykelspår
och långt blont hår
Tandkräm på tröjan
och snubblande fötter
Du trillar när du går
du trampar på mina tår
fast inte med flit

Uppväxt
och jag är stor
men du är större, du har nu kort hår
Framtiden som skulle vara vår
den blev alltid de andras
Nu är det jag som snubblar
som trampar på dina tår
fast med flit

Skilda vägar
och jag ser dig inte mer
minns än hur du fick tiden att försvinna
nu är det du som inte får hinna
leva

En tumör fick jag höra igår
en cellgiftsstråle snart finns du inte mer
Jag minns ditt hår
och mina ömma tår
Jag saknar dig Daniel

Framtiden var aldrig vår
men minnena de är mina

men minnena de är mina




Fri vers av Lo Z.
Läst 447 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-28 20:28



Bookmark and Share


    Li
Tack för en fantastisk dikt. Med enkla ord för du fram en sorg och samtidigt en ömhet som med träffsäkerhet i bilder säger allt. Många dikter om sorg eller kärlek kan bli för sentimentala eller explicita, men du skriver väldigt bra och äkta. Tack.
2007-09-08

  Angeldust
sitter och småfryser när jag läser detta, blir ledsen för din/er skull :-(
2007-08-28

    sleepwalking
känns ända in i hjärtat...
du berör starkt med dina ord!
2007-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Lo Z.