Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon andas mint

 

Hon andas mint

Dansar likt vattenfall i äng

Bergstopparnas gudinna

Leendets smak

Kindens magi

Kraftens luft

Hon andas mint

I natten

Tystheten lyder

Hon andas mint

Sanningens fint

När hon snor min filt

Hon andas mint




Övriga genrer av Mr.painter
Läst 451 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-08-29 00:03



Bookmark and Share


  Karl-Bo Lundstedt VIP
den andas
helt suveränt liv
och mint....
kb
2008-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter