Längtanskval.....

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtanskval.....




Hudhunger

 
 
 
 
 
 
 
        

Min hud mot din

så len, så varm

ömhetspulserande

Jag smeker

viskar ord

förbjudna,

 

Du får

allt du vill

 

Du ler

 

Din hud mot min

ångande 

väcker hunger

berörande

 

Nära

 

Så ligger vi

länge

 

 

 

andas

 

 

 

kärlek

 

~

 




Fri vers av sistermoon
Läst 687 gånger och applåderad av 11 personer
Utvald text
Publicerad 2007-08-28 21:00



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
fin!
2007-10-12

  Eduardo
väldigt vackert... gillar begreppet ömhetspulserande... väcker minnen :-)...
2007-09-26

  Inkarasilas
Yeah! Tam kommentar men vafan det var så läckert!
2007-09-18

  Carlita
ljuvlig sak om närhet, hudnärhet, hunger och kääärlek
2007-08-28
  > Nästa text
< Föregående

sistermoon
sistermoon