Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänker för det mesta inte när jag skriver. Det blir bäst så.


Döv



Fingrar letar snabbt
över döva öron

han hörde aldrig
ropen på hjälp
fast han satt
så nära

hon klänger,
tycker han
puttar bort henne

hon ville bara ha en hand.

(och kanske ett hjärta att dela)




Fri vers av Noyle
Läst 904 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-08-28 21:18



Bookmark and Share


    sunnanvind
Väldigt fint!
2007-10-15

  _Qexa
åhåh. :( väldigt bra.
2007-09-30

    crapcat
Så fint! Jag gillar det du skriver. *Lägger till dig som skrivarvän*
2007-08-31

  Jan Linderoth
En rörande bild du målar! Trevandet efter någon som inte förstår!
Men du är tydlig nog! Applåd
2007-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Noyle