Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter kontakt med en ungdomskärlek konstaterade jag att gammal kärlek kan rosta....att någon har betalat ett högt pris medan någon annan har roffat åt sig.


Gammal kärlek rostar!

Var du
verkligen så
kall
så bitter
och
okänslig
förut
Var det
så att jag
i min blinda
förälskelse
inte såg
vem du
var

Såg jag verkligen så dåligt på den tiden?
Ett levande bevis på blind kärlek?

Vem är du
Vem var du

Jag känner inte den jag nyss talade med och
skulle aldrig kunna bli kär i den personen

Vi talade inte färdigt och
vi kommer inte att tala mer
och
jag får
inte veta
din version
du får inte
veta min

Jag fick bekräftat att du har ett alldeles
utmärkt liv - behöver inte undra mer
och
jag vet
vem av
oss två
som fick
betala
det högsta priset...........




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-28 22:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP