Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förvandlingen

en knopp
på väg att sakta slå ut
förändras med vindens smekningar
men ändå
förblivande densamma

vad är förvandling?

en ny glans?
ett nytt namn?
ett nytt utgångsläge?
baksidan av samma mynt?

idag är jag - jag
på lördag blir jag -
~ another shade of me
 




Fri vers av Xena
Läst 441 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-29 11:43



Bookmark and Share


  Lars Granlöf
Bruden med det vackraste leende
är du då.
Grattis och lycka till.
2007-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Xena