Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när jag var yngre fick jag panik ibland, texten kom till av en händelse för över 20 år sedan och som jag minns så väl


PANIK

Det är så mörkt... precis lika svart som inne i mitt huvud just nu

Åskan dundrar ikapp med mitt bultande hjärta
Rengdropparna faller ikapp med mina tårar
och vinden viner ikapp med mina häftiga andetag

Men så plötsligt är allt över
Solen tittar fram och jag kan le igen




Fri vers av Therés
Läst 708 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-29 12:52



Bookmark and Share


    ingvar VIP
Skönt att det ljusnar!
Ingvar
2007-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!