Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vissna blå kan snart ge myll och plats för nya perenner.   


Lagom för två.

 

Ett rum och kök

där vi kunde skejta

hektarer av lycklig

linoleum

 

Fem och balkong

i slott och balsal

bor tre i för trångt

insanatorium.

 

Smällande dörr

en fallande bom

i korsdrag som

gav slutet rum. 

 

Ny väntan på vind 

en nyckelperson

blås liv i mig bejjb

med bubbelgum.

 

 

 

 

 




Fri vers av Antropofagen
Läst 1027 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2007-08-29 13:28



Bookmark and Share


    sunnanvind
Gllar den här...så roliga tankar o uttryck...Applåd! /Sunnanvind
2008-08-22

  Inkarasilas
Jaja så ska det se ut, HubbaBubba all over, mumsigt skejtande, ja!
2007-10-03

  Ola Rydberg
snygg dikt älskade slutraden
( blås liv i mig bejjb
med bubelgum)

applåd
2007-09-29

  wayward - taiga
full hage med hopp - om knopp på friland
en juste lya för vilt ogräs och knappt några tapetblommor alls

skejta :) - precis vad kök är till för
2007-09-19

  Jean-Michel Orblin
utflipprad rolig!
2007-09-10

  Nina V A
Fan stormgillar!! Yta behöver inte alltid betyda lycka, här har du verkligen ursköna formuleringar. Boendefreak som ja är blir jag fan happy av din dikt där du väver in boendeyta, linoleum, balkong, korsdrag och jag upptäcker nya vinklingar varje gång jag läser, japp jag lär återkomma igen o igen, strålande - tycker jag!
2007-09-09

  aol
kan inte skejta men nu vill jag lära
toppendikt
2007-09-07

  aftermath
ingressen är ljuvligt bra
skejtandet väcker minnen
men visst väntar goda tider
det känns så
2007-08-30

  Carlita
hehe, jag har faktiskt varit grym på att skejta i mina dar :)

jag gillar denna. alldeles jättemycket. det är nånting innerligt över alla dessa ord. förhoppningar som grusats, förhoppningar som vägrar låta sig grusas. må du leva lyckligt där med en bubblegumsblåsande skejtarprinsessa. lagom för två :)

jag sparar givetvis denna finskriva sötsak
2007-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Antropofagen
Antropofagen