Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du får mig att hoppa och skrika och le och du får mig att vilja färga håret svart och gråta mascaratårar Jag trodde att jag kände dig men


Jag vill fortfarande inte säga ditt namn


För

Jag trodde

så mycket

Jag trodde

att jag älskade dig



Men vet du

Saker är inte som man tror ibland.





Övriga genrer av Nudelslabb
Läst 454 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-29 14:36



Bookmark and Share


  Samndra
goshi, du är ju bäst ^^
älskade
du får mig att vilja färga håret svart och gråta mascaratårar
mest faktiskt
de där uppe borde vara en del av dikten om de inte e de
superfin

puss <3
2007-09-01

  systra
Så sant, så sant...Jag har slutat vara troende..låter mig bara gå med på det jag vet...
Bra skrivet!
2007-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Nudelslabb