Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad är en ö-människa? Jag vet inte hur andra beskriver det, men idag fick jag till mig det här begreppet hos min samtalspartner.....


En Ömänniska

jag sa
men jag kan inte hitta mig själv nu
inte utan HONOM

hon sa
men han finns ju i dig hela tiden

jag sa
men jag är ju inte längre hel
det är som om jag är av öar

hon sa
du kanske är en Ömänniska
och det klack till i mig

för jag mindes alla öar vi besökte och älskade
till och med gifte oss ute i havsbandet på en
liten ö och hur min älskade ofta skojade om
att bosätta sig på en fyrö

jag sa
så är det
en Ömänniska
är jag

och runt mig finns hela havet......




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-29 15:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP