Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sömngångare II


Hittar

Inte mycket

Ingen karta

finns

Ibland

Måste vi låta fötterna bestämma

vägen för vårt öde

Vad som än händer

med livet

Är det vårt val



Mitt val

Kärlek...




Fri vers av Nudelslabb
Läst 384 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-29 15:24



Bookmark and Share


    Mig
oj. typ, gripande lixom. utan en massa tjafs
wiieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
2007-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Nudelslabb