Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ses vi i kväll?

jag, svalkar roligt, det är sant att jag gör det!




Fri vers av Mig
Läst 430 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-29 16:03



Bookmark and Share


    Nudelslabb
vad magiskt det var...
han satt två meter från mig. två meter!

puss
2007-09-03

  Paraply
oh! jag förstår!
2007-09-01

    Nudelslabb
sötslibb, love you!

känn dig bokmärkt.
2007-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Mig