Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Floder från din kind

 

Försvunnen genom betongen

I morron är jag borta

Saltet flyter längs gatan

Försvunnen gömd bakom månen

I morrn är du borta

Saltet rinner i floder från din kind




Övriga genrer av Mr.painter
Läst 603 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2007-08-29 20:28



Bookmark and Share


  Just Emotions
oooo ja älskar allt du skriver... stooor applåd på även denna :)
2007-10-15

  OnlyDlonely
mycket fin:)
2007-09-05

  hero40
En känsloladdad
text när man skiljs
från sin älskade/vän
och vardagen börjar igen!
Thats life!
Applåd!
2007-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter