Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Befriande insikt

Jag är inte den jag har blivit behandlad som




Övriga genrer av eva m h
Läst 1232 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2007-08-29 18:58



Bookmark and Share


  Alva Johnsson VIP
Starkt, att ha kommit så långt i livet.
2014-04-22

  Grubbelmia
Så sant. Tack och kram från /Grubbelmia
2013-08-10

  agneta pichler
MITT I PRICK!!!


2013-03-15

  agneta pichler
MITT I PRICK!!!


2013-03-15

    ej medlem längre
Sprungen ur
visdoms källa
2012-06-23

  Ninananonia VIP
Ja så bra skrivet! :)
2010-11-29

  scrabble
Mycket bra! Kortfattat och säger så mycket och får ens egna tankar att arbeta! Just den texten skulle jag själv kunna ha som "pin".
2009-10-09

  Berit Robin Lagerholm VIP
Ett stort dubbelbottnat alsre med få ord.
2009-02-03

  claes fredelius
Kortfattad /koncentrerad utgångspunkt för ett samtal
Och så blir man nyfiken...
2008-11-17

  jojanni
Den här gör mig lycklig!! Ger mig en befriande insikt helt enkelt...tack!!
2008-06-17

    ej medlem längre
Så bra, så enkelt men ändå så viktigt.
2008-05-12

    ej medlem längre
Denna text skulle du kunna lansera
på vykort, kylskåpsmagnet etc.
Oerhört bra fångat och såsom många av oss faktiskt känner det.
Innerligt tack för detta!
Applåderar!
2008-05-09

  Kent Love
Stor poesi i det lilla formatet...
2008-03-09

    Glittra G
Mycket tankvärd. G
2008-02-24

    Porslinsdockan
Korta och insiktsfulla träffande rader.
2007-11-26

  elin tallmo
Dina ord flyger in i mitt hjärta och värmer
2007-10-15

  Sadhistory
Mycket klokt skrivet
2007-09-19

  Kim Alexis
En kort mening som säger minst lika mycket som om man hade försökt skriva en lång text på hela temat.
Kan tala om för dig att du är inte ensam - och inte jag heller tydligen!
2007-09-09

  Anjeska
Så skönt att det blev konstaterat! Lättad med dig!

Du vet väl om att du är värdefull
Att du är viktig här och nu
Att du är älskad för din egen skull
För ingen annan är som du!

Kramar om
2007-08-30

  TiVa
Ja, tänk vad andra gör en till i deras världar...
2007-08-30

    Maria Malm
Där satt den! Applåd!
2007-08-29

  Laijza
Bra innehållsmässigt...skulle kännas kul att de det som annat än en mening bara...
2007-08-29

  Marreb
Nä, tänk att det är du inte!!!
2007-08-29
  > Nästa text
< Föregående

eva m h