Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Öar betyder mycket för mig. Min älskade och jag drogs till dem, och nu finns han inte längre med mig i detta livet....


En ö


En hel ö
för oss själva

som att äga hela världen

En hel ö
att känna

sig helt och hållet hemma i

Ön betog oss och satte
spår i oss
vi lämnade spår
när vi for
därifrån




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-29 19:04



Bookmark and Share


  charlotte hedendahl
Underbart! Så målande!
2007-08-29
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP