Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

världen går under, eller hur?

världen står i lågor,
brinner upp,
hela jorden ryker
och ingen kommer undan

vi dör,
seglar ner en efter en,
det rinner blod och tårar
längs gatorna

och allt som är vackert
blir till aska

”Det vore väl fruktansvärt” sa hon,
sedan kastade hon tillbaka huvudet
och skrattade




Fri vers av lisa_dec
Läst 339 gånger
Publicerad 2007-08-29 20:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lisa_dec