Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ofödd saknad.


Du lilla, du lilla
du fattas mig.

Tunn och skir
rosande kind.

Fyll mitt liv
med kärlekens vind!




Fri vers av Manuela
Läst 512 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-29 20:54



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg VIP
Mycket mycket vackert skrivet om det saknade lilla livet...i instinktens och kärlekens namn!!!!
2007-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Manuela

Mina favoriter
De ger varandra