Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns saker ur det förflutna som dyker upp nu när jag har blivit ensam. Att komma förbi går inte.....


Skriva för att leva


Tunga
svarta moln
skrev jag om
som riktigt
ung

Livet tog
en annan vändning
jag slutade att
skriva för att
L E V A

Tjugofem år
senare skriver
jag som en
besatt för
att L E V A




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-29 23:58



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Till Leif Lund.
Poesi bör läsas i överförd bemärkelse. Mellan raderna. Man tar till
sig de metaforer man tycker om och som alltid gör läsaren sin egen tolkning.
2007-08-30

  * Ammi *
igenkännande
bra beskrivet!
2007-08-30
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP