Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett beslut är fattat. Vid dagens början hade jag ingen aning.....


Beslut

Vårens målarkurs
startade en process
som nu börjar mogna
ta sin början och visa sitt
rätta jag efter att ha molvärkt
ett bra tag ser jag nu konturerna
och jag lovar dig att du ska få en tuff
match av mig för jag ska ge igen för alla
de stunder av ordlös svart oro utan synligt
ursprung för nu har den tiden kommit då det
inte längre går att leka katt och råtta eftersom
det är dags för sanningens minut och jag är den
enda
som kan
berätta den
sanna historien
om hur svart och tung
oro jag har gått omkring
med utan att någonsin ha
förstått det så att jag kunde
ha bett om hjälp fast det är inte
så att jag aldrig har bett om hjälp
bara det att just den här S V A R T A
oron aldrig förut i mitt liv har haft ett namn och den
som inte har det finns ju egentligen inte riktigt till så nu
är det dags för mig att först fatta beslutet om dess existens




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-30 00:28



Bookmark and Share


  * Ammi *
Svart oro, ja det var en bra benämning. fatta beslut, ja .. lättare sagt än gjort, men en bra bit på vägen, ja! Sysselsättning är nog den bästa medicinen till denna oro

bra skrivet
2007-08-30
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP