Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så är det då klarlagt. SVART ORO bor hos mig. Den målades i våras, och nu ska tavlan fram igen.....


Efter mitt beslut


SVART ORO
hör du inte att jag
ropar på dig....
kom fram
nu
har du din
sista chans
att visa dig

Imorgon
är en annan
dag
den blir inte
din utan
min
och jag
kan redan
se framför
mig hur
din svarta
pelare
kommer
att få
en annan
skepnad
i min
transformationsmålning
tar du
slut i
din
nuvarande form

........ADJÖ





Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-30 00:36



Bookmark and Share


  Rachel Roth
YES!!!!
2007-08-30
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP