Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
med viss inspiration av "om du lämnade mig nu"...


Att lära sig leva.


jag ska pröva mina vingar över öde iskallt hav
jag ska lära mig att älska någon annan, precis som du

jag ska bortse från känslor, som du knappt visste fanns
känslor som du kanske glömt

jag ska lära mig att simma i tusen tårars saltvatten
jag ska försöka lära mig att stå upprätt
och att leva


men
hur ska jag kunna andas
i det vakum som bildats efter att du lämnat mig




Fri vers av joweeel
Läst 610 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-01 02:30



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
Helt ljuvlig, bokmärker!
2007-09-02

    ingvar VIP
Mycket finstämd poesi!
Ingvar
2007-09-01
  > Nästa text
< Föregående

joweeel
joweeel