Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt om vänskap och riktig omtanke och känna sig så tillfreds


En vit filt att svepa om mig


bära möbler

bära tungt

dricka te tillsammans

med en god vän

med munkar till

Gott med omtanke

frågan om jag ville

ha en filt

värmde mig så

jag valde en vit

satt och njöt

med den svept om mig

med en riktigt

god vän

tills kvällen blev

sen och jag måste

hasta hemåt

men vi syns i morgon




Fri vers av bluesatin
Läst 531 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2007-08-30 01:59



Bookmark and Share


    eva m h
Värmande omtänksamhet!
2008-08-19
  > Nästa text
< Föregående

bluesatin
bluesatin