Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ler

 

 

När gryningen kommer

känner höstkylan biter i kinden

Blickar upp mot färgstark himmel

låter håret fladdra fritt i vinden

 

Försöker känna efter

men ingen saknad finns

Vemodet biter i sinnet

över det jag borde känna

för allt det jag minns

 

Inser att mitt forna liv

nu verkligen är ett minne blott

Likt vårlökarna som i första soldagarna

skjuter nya skott

 

Livet går vidare

och jag med det

Älskad i livet som är nu

och det jag vet

 

Ingen bitterhet

inget saknat

Ler mot världen

som just har vaknat




Fri vers av nettizen
Läst 734 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2007-08-30 09:20



Bookmark and Share


  glasblåsarblå
*applåder*

Perfekta rimm, mjuka vackra ord. Du får mig att le :)
2009-12-14

  Michaela Dutius
\"Ler mot världen som just har vaknat\"
Underbart slut som är en början.
Så borde vi alltid göra oavsett hur grått vädret är så lockar leenden fram solen - den verkliga-kärlekens sol
2007-11-21

    Mr.painter
Kanon
2007-11-02

  hellen
åh vad fint vilken vacker text;)//hellen
2007-10-28

  Håkan Tendell
Vackert. Vackert.
Mycket vackert!
2007-09-01

  Lejonhjärtas poesi
Härligt leende sprider du glädjens och kärlekens budskap!
2007-09-01

  issac.a.m
Underbart...
2007-08-31

  Thommy
Positiv dikt, sista raderna bara tjuder av lycka, det får mig att le med dig.
2007-08-31

    Lindizz
underbar text, härligt att känna såhär..så jag *ler med dig*ler
2007-08-30

    ej medlem längre
Underbart vännen! Är fotot från där du bor?
2007-08-30

  aftermath
fortsätt le
det är du värd
alla gånger
2007-08-30
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen