Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snart är datum för min älskades dödsdag. Hur kommer jag igenom den igen? Hoppas det går bättre i år än förra året.....


Undrens tid


Så tydligt
jag minns
dina sista

andetag
aldrig
anade

jag att
det skulle
ske
JUST DÅ

När vi möttes
trodde vi inte
heller att det
skulle ske
JUST DÅ

Förunderliga underbara vedervärdiga under
................................................. gör precis som de själva vill




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 188 gånger
Publicerad 2007-08-30 10:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP