Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi vandrar in i den nya tiden; den traditionella tvåsamheten är inte allt man kan välja...vi söker nya former, vi kan kallas singlar eller särbo eller nått


Han går

Han går alltid ifrån mig.
Vi har lärt oss älska nu
som två rovfåglar i flykten
nya mönster över våra pannor
vi vandrar in i den nya tiden
I en beröring som inte binder,
han går där, över torget,
genom staden
och bortom haven,
längtan för honom bort
genom dagar och nätter,
viskande.
Han kommer alltid tillbaka
inte för att han förstår friheten
lika lite kärleken.
Känsla utan namn, ansvar
utan regler och längtan
alltid denna längtan
efter mötet,
öga för öga, tand för tand




Fri vers av Eva-Lill
Läst 278 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-30 11:22



Bookmark and Share


  Ronny Berk
vacker poesi om människor i gemenskap ... och utan... om sökandet och finnandet... om friheten och bundenheten...
2007-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Eva-Lill