Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FAMNEN FULL UTAV SOLSKEN



Famnen full utav solsken vill jag ge till min kära
För du strålar som en sol när man kommer dig nära
Vilken tur att jag just fann dig av alla
För livet har varit ljust som en sångs som man vill tralla

Att vara tillsammans i både vått och i torrt
Är en utmaning men allt är ju underbart, men kort
Det man behöver är att ta hänsyn till varandra på jorden
Sedan är det också klart att man bör säga de vackra orden

Kärleken är bättre än något annat i livet
För det är något som jag just nu försöker att få beskrivet
Om jag skulle välja igen gjorde jag samma val
För visst måste vi stå upp för kärleken i oändliga tal

Du är lika vacker som en dag på ön Ven
Så visst ger jag dig famnen full utav solsken
Hoppas att vi har många år kvar och att vi behåller känslan
För det kunde inte har varit bättre, ingen av den ängslan


Mr Grapenskog





Fri vers av Mr G
Läst 1871 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-30 12:18



Bookmark and Share


  Annmargreta
Kan höra melodin när
jag läser.mycket fint!
2007-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G