Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regnbågen

Var hälsad du sjugfärgade dynasti
Som lindrar min ångest och forlöser själens energi




Övriga genrer av Vrickard
Läst 511 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-30 13:28



Bookmark and Share


  Blumma.
!!!! O så bra.

Wow, ja detta var ju fantastiskt!

:) Kram
2007-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Vrickard