Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men natten är så kall.

Men natten är så kall.

Fastän änglar vakar i natten.

Tills solen går upp igen.

Och blomman,

Frigörs från vinterns köld.

Och växer upp från snön.

Som ligger över åkern.

Vinden smeker min kind.

Och blåser i mitt hår.

Soluppgång.

Färgerna klär himlen.

Som stjärnorna om natten.

Likaså som du klär mig.

Omfamnad i mina armar.




Fri vers av dreamsinpink
Läst 319 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-30 19:21



Bookmark and Share


  Sofiapoema
Hjälp, är du säker på att du är 11 eller har jag bara fått tag på fel person? I så fall ursäktar jag mig. Men Gud va vackert!
2007-10-24
  > Nästa text
< Föregående

dreamsinpink
dreamsinpink