Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HJÄRTAT LIKA KÄNSLIGT



Man kan skada andra människor
med bara några få ord
För hjärtat är lika känsligt
vart du än befinner dig
på vår jord


Mr Grapenskog




Fri vers av Mr G
Läst 986 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-30 20:57



Bookmark and Share


  Angeldust
Sant *applåd*
2007-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G