Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland använder människor ord som gör att man läser in helt andra betydelser i deras meningar, än vad de tänkt sig, och ändå är det sant.


Du orkar inte, men jag då?

Du sa att du inte orkar längre?
Du frågade hur jag fick kraft att orka?
Ändå vill du inte gå?
Vill inte släppa taget om mig!

Vad vill du då?

Du ger mig energi!
Du ger mig glädje!
Du får mig att le trots att jag går och handlar.

Med de korten på hand, hur ska jag ens kunna ringa?
Hur ska jag våga låta hoppets låga brinna?

Hur ska jag ens klara av att tänka på dig,
utan rädslan för att bli övergiven,

med ett krossat hjärta i famnen.





Fri vers av Annelicious
Läst 334 gånger
Publicerad 2007-08-30 23:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annelicious
Annelicious