Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Schhhh

 

bli inte rädd
det är bara jag

som smyger omkring
i dina tankar
och söker efter mig

nyfiken i en strut
jag vet

men tänk om
utifall att
du har glömt

hur jag smeker
dina sinnen

och eggar dig
till vanvett
genom att viska
ditt namn




Fri vers av Erika H
Läst 667 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2007-08-31 07:27



Bookmark and Share


  Don Jorgé
Tolkar detta som erotik. Fint.
2008-10-02

  Gokartmannen
Jättebra
2007-10-28

    wilja
du är så bra, så bra! känner mig lite fattig i ordförrådet.. uppenbarligen inte samma torka hos dig. super!
2007-09-05

  Catrin
Åh vilken underbar tanke att få smyga omkring i någons tanke... Snyggt!!!
2007-08-31

  Steffepeffe
Läckert! Gillar fr.a \"bågen\" du får till i den här - tonen går från varsamt anspråkslös till obönhörlig, för att sedan knyta ihop det snyggt i en avslutande viskning. Applåd!
2007-08-31

  Tärningen är kastad
Vad ska man säga? Helt underbar så klart.
2007-08-31

  charlotte hedendahl
Så bra!!!
2007-08-31

  Vilsen Annette-hittar vägen
Ohhhhh.
Den har var verkligen hel-mysig!
Ger leenden
2007-08-31

    ej medlem längre
Fasen va bra!
2007-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Erika H